tiistai 5. tammikuuta 2010

onni alkaa lämpimistä jaloista

loppiaisen kynnyksellä on jo korkea aika vilkasta mitä pukki toi.



Caroline Cox: Vintage kengät. täyttä rakkautta. :) tämän teoksen sain tosin kahteen kertaan, mistähän voi arvata mistä minä ehkä tykkäisin... mutta tuplan tilalle kävin vaihtamassa toisen kirjan. seteli ei ole aitoja taaloja, vaan His Master's Tattoon lahjakortti. pitää pian lähteä väritettäväksi.



Marilyn -laatikko on itseasiassa valekirja. kätevä paikka piilottaa jotain mukavaa.



tuplakirjan tilalle kävin vaihtamassa ompelukirjan Simon Henry: The Party Dress - How to make the perfect one for you. amatööriompelijalle kuten minä erittäin sopiva opus, jonka avulla toivottavasti saan tehtyä useamman mekon. kuvassa kirja on kietoutunut uuteen huiviini, joka on mielestäni tosi kaunis. hän löytyi Oulun kaupunkikierrokselta. joulun jälkeisistä ostoksista myöhemmin lissää.



postauksen otsikko on peräisin Aino -laatikosta ja mielestäni täysin totta. murun luona lipsuttelen melkein jatkuvasti Ainot jalassa ettei varpit jäädy ja suloisetkin kun ne ovat. :)




sain myös kaksi itsetehtyä lahjaa, joista olen erittäin otettu. siskoni yllätti minut ja oli tehnyt mulle Marilyn -rintaneulan. ystäväni Perliitti (teraskirja.blogspot.com) oli tehnyt minulle punavalkoisen ruuturusetin, jota voi käyttää rintaneulana tahi vaikka hiuksissa.

KIITOS! ja hyvää alkanutta vuotta! :)

1 kommentti: