tiistai 22. joulukuuta 2009

tallibileet lepardissa

ainoat pikkuset joulut, missä ehdin käymään oli erään autokerhon kinkerit. tuumailin jotta on parempi laittaa vähän lämmitystä päälle, koska ennakkotiedoissa oli ettei kyseisessä fasiliteetissa (autohallissa) ole kovin lämmintä.



lepardineuletakki Lindex, toppinen Sokos, farkut New Yorker, kengät joku hollantilainen kenkäkauppa. kuvan kengät oli myös ed. mekon kanssa. koska elämäni on tällä hetkellä mallia reppu, täytyi ajatella, millä varustuksella selviän mahd. vähällä tavaran kuskauksella -> samat popot. ovatkin olleet erittäin hyvät kinkerikengät! ostin ne periaatteella "ei haittaa jos hajoaa". vaihtoaikana Hollannissa täytyi löytää äkkiä jotkut kengät ekoihin bileisiin ja nuo oli sitten hätäostos. mutta, niissä on korkoa, ne käy melkein minkä kanssa vaan ja niillä voi kuitenkin jorata ilman että jalat on hajalla. good buy!

arvoisa laukkuseni pääsi mukaan kuvaan rehottamalla apposellaan tuolilla, mutta siinä hopussa ei jäänyt aikaa keskittyä yksityiskohtiin. hänhän on kuitenkin Kunnianarvoisa veska, joten hänestä lisää myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Tuo metsurin kypärä tuossa lattialla kruunaa kokonaisuuden :) Takki on oikein hyvän näköinen.

    VastaaPoista
  2. tokkiinsa. pitäs aina vähän keritä kattoo mitä siihen kuvaan osuu... kiitos! :)

    VastaaPoista