sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

nekromantix

olin kattomassa tampereella nekromantixia. ootin keikkaa useamman vuoden mut ärsytti ettei keikka ollu niin hyvä kun ootin. varmaan äänentoistossa jotain vialla kun välillä ei ees tunnistanu mikähän biisi on menossa. tässä tällingissä kuitenkin lähin liikenteeseen:



hame on jo aikaisemmin esitelty yksilö. korsetti on vuosien takainen H&M-ostos, mutta on silti kuosissa edelleen ja ollu monissa kinkereissä mukana. boleron löysin Kölnistä. töppöset jäi kuvasta pois mutta valkkasin illaks nämä viulukotelot:



ovat kotoisin LB:stä Varkaudesta. kärjet on aika yrkeet ja ajattelin että noilla koroilla jaksan jorailla koko illan. toimii. illan veska mätsäsi kenkiin:



hän kotiutui H&M-liikkeestä. olipa yllätys. kun analysoi asujaan, huomaa, miten paljon käyttää massaketjujen tuotteita. no, mitäs sitten jos hyvältä näyttää. :) ekan kerran heitin pienen rotsin niskaan ja sillähän pärjäs yllättävän hyvin!



rotsi on peräisin Goudasta, muistaakseni New Yorkerista. pappa betalade. :D olihan siihen runtattava muutama merkki ja varsinkin nuista linnuista tykkään. rotsi on sopivan lyhyt käyttää myös kellohelmojen kanssa. on muuten aika herkku tuo kavereitten Coca-Cola naulakko!

4 kommenttia:

  1. Millonkas henskalta on tuollaisia veskoja saanut???!!! Miekii halluun!

    VastaaPoista
  2. Tää ostais kans mielellään jos tulis vastaan! Onneksi Demonian kuminen versio on kotona tyydyttämässä ensi hätää! :D

    Itse myös hieman petyin Nekromantixin keikkaan, pidin melkein enemmän The Grit orkesterista.

    VastaaPoista
  3. hoplaa enpäs ole huomannu kommentteja! nuita veskoja sai joskus sillon ku asuin keskustassa -> vissiin pari vuotta sitten. saalistin sieltä viimesen sillon.
    The Grit oli vissiin lämppäri? ei tullu sitä sitten katottua kauheesti kai.. x)
    kiitos Astarot! :)

    VastaaPoista