sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

mii loves cupcakes

mulla on ollu haaveena leipoa muffinsseja ja koristella niistä söpön näkösiä. ne toimis mun mielestä lahjaideanakin, pakkaa vaan kauniiseen laatikkoon. KappAhlin uudessa Vintage Stories -mallistossa on kaikennäköstä ihanaa pientä ja isompaakin juttua ja sorruin ostamaan nämä paperivuoat. Hinta tuntu suolaselta äkkiseltään ajateltuna paperikupposista mutta toisaalta nämä on megasuloisia! on mielenkiintosta miettiä omia ostoperiaatteitaan: kun ostaa, niin mitä sitä oikeasti ostaa? ostanko vain tuotteen, millä perusteella, mikä siinä on hyvää ja mikä huonoa? tähän liittyy aika vahvasti arvot. tavallisiin paperivuokiin ei olis huvittanut ruveta tekemään mitään, mutta kun nämä kupit on väritetty ja kuvioitu niin ihanasti niin tottakai muffinssien teko ja syöminen lihomisenkin uhalla on mielenkiintoista ja aivan ihanata! mitäs sitten vaikka koko hieno vuoka on pala tuhraantunutta paperia muffinssin syömisen jälkeen joka heitetään seuraavaksi roskiin? sehän on vielä aivan eri asia että mulle tuli parempi mieli kun sain ostaa jotakin mistä pidän paljon.

eli mitäs minä ostinkaan? käytännössä laatikollisen rypytettyjä, värjättyjä paperiympyröitä. toisaalta ostin kipinän leipomiseen, kaunista katsottavaa esteettiselle silmälleni, tavaraa, joka on samalla käytännöllistä ja mukavan näköistä sekä ostin itseni hyväntuuliseksi. siinäpä vastinetta vajaalle kahdeksalle eurolle.

3 kommenttia:

 1. Sentään jostain löytyy suloisia muffinsivuokia! Yritin niitä etsiä, en tosin hurjan monesta,mutta kuitenkin useasta kaupasta. Tyydyin sitten tylsiin harmaisiin. Pitänee lisätä muffinseihin väriä sitten kovasti. :)

  VastaaPoista
 2. jostakin nettikaupasta varmaan vois löytyä. kakkusankarit.fi vois olla hyvä vaihtoehto!

  VastaaPoista
 3. Ihana sepostus :DD

  t. Unde

  VastaaPoista