maanantai 21. joulukuuta 2009

King Drapes ja muuta lystiä

elämä kuluu, aika katoaa ja joulu lähestyy niinkuin joka vuosi tähän aikaan!! jotenkin tuntuu että joulukuussa aika häviää. on ihanaa aukasta joulukalenterin ekat luukut mutta ennenkuin huomaa niin ollaan jo 20. paremmalla puolella. miten on mahdollista että näin käy joka vuosi!!!?? ja joka vuosi sama lahjashow. sitten menee pari päivää ahtaessa itteensä turvoksiin ja köllimällä sohvalla ja oho, joulu on ohi! aiheeseen liittyvät romppeet kannetaan varastoon jotta päästään odottamaan seuraavan vuoden souvia. mutta, silti olen jouluihminen ja toivon löytäväni vielä sen lapsenmielisen jouluinnostuksen jonain vuonna.

käytiin poikien kanssa kattomassa, kuuntelemassa ja jorailemassa King Drapes -pumppua. löin päälleni H&M:ltä vahingossa löytyneen mustan pitsikellomekon ja samaisen firman mustan neuleboleron. piippasin koko tukkani ja siihen hommaan kyllä piti vähän nähdä vaivaa! mutta onhan ne kikkarat sitten kivan näköset kun ne vaan viittii pyöritellä.tämänhetkinen hovikuvaajani ei paljon perusta kuvaamiseen keskittymisestä, joten tässäkin varpaat ei mahdu kuvaan ja pään päällä on ilmaa vaikka muille jakaa... sitäpaitsi oltiin tuossa vieraisilla, joten ei kenkiä jalassa enkä muistanut niitä kuvaa varten laittaa. onnetonta. kengät oli kyllä myös mustat.

ja taas kuvaan astuu ihana, ihana äitini! valmistuin juuri ja sen kunniaksi sain äipältä lahjaksi uuden tuoksun:Marc Jacobsin Lola. rakkautta ensinuuhkaisulla. ekstraa vielä kaunis pullo. vaikka töissä on kiireaika ja pikkuisen väsyttää, on ihanaa aloittaa aamu tuoksumalla ihanalta! kuvan nappasin osoitteesta www.pourfemme.it

kaunista joulua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti