maanantai 29. elokuuta 2011

trust me, i'm a doctor

tättärää tässä uusi rakas! mun pullero. nimi hakusessa, onko hyviä ehotuksia?

päivän asu siis sivuosassa. bolero Jim&Jill, toppi H&M, farkut ja kengät Seppälä&Seppälä.
olin kattomassa Doctor's orderia ja Johnny Spenceä viime torstaina. tohtorit rokkaa!! päälle tempasin DIY-mekon, Zatzan kengät, Vilan laukun, Seppälän vyön ja Henkan boleron.

tulossa on todistusaineistoa Matchboxin keikalta...

maanantai 22. elokuuta 2011

the Piano

aloitin pianonsoiton ekaluokalla ja monta vuotta olen purkanut riemut ja huonot fiilikset tähän soittimeen. piano ostettiin meille niihin aikoihin kun alotin harjottelun ja siskoni kanssa oteltiin monta kertaa siitä, kummalle piano tulee kun muutetaan pois kotoa. piano on asunut monessa paikassa, eri ukot on raahannu sitä kodista toiseen ja se on asunut jopa varastossa välillä. olosuhteista johtuen piano ei asunut mulla kotona moneen kuukauteen nykyisessä residenssissäni, mutta muutama viikko sitten se roudattiin kotiin. (sydän tähän) olen ollu onnellinen monestakin syystä, ekana tietty esteetön pääsy soittamaan aina kun satun olemaan kotona (ja kerrostalossa kellonajat sallii). lisäks mä rakastan tätä soitinta jo senkin takia, että se on niin kaunis! on myös joitakin muita soittimia mitä rakastan myös niiden kauneuden vuoksi. ja nyt ei tarvi enää varata olohuoneesta paikkaa pianolle ja saan olkkarin sisustettua valmiiks. tai ei se valmiiks varsinaisesti tule kun välillä täällä touhuaa innokas hääräilijä kun inspireissön iskee.
nämä kuvat kertoo miksi oon halunnu tatuoida koskettimet ihooni.




tänään romanttinen ilta itseni kanssa. paljon kynttilöitä sisällä ja parvekkeella, tuplat Sinkkuelämää ja mukava olo. ja hello, on sentään maanantai!

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Francine

olin eilen Francinen keikalla Karstulassa. bändistä en oikeastaan edes tykkää, mutta näin eilen paljon kavereita. :) vaihdoin autoa männä viikonloppuna ja eka reissu ainakin suju mukavasti. autolle täytys keksiä vielä nimi ja kastaa se. :D täytyy laittaa kuvia tänne myöhemmin.
eilisen lookin mekkonen sekä kengät ja laukku on kyllä täällä esitelty ennenkin, mutta ei muistaakseni tällasella kokoonpanolla:

memmi H&M, laukku Glitter, popot Seppälä, laturi Nokia.

maanantai 15. elokuuta 2011

mekottelua

viikonloppuna avattiin äipän uusi huvimaja ja käytiin kattomassa Paula Koivuniemeä. vaikka hän ei lemppariartistini olekaan ni täytyy sanoa että ihan mielettömän upea nainen ja tosi hyvä show! uhmasin elokuun viileyttä ja lähdin mekossa liikenteeseen.

mekko Gina Tricot, bolero H&M, kengät Halonen, laukku Tiia Vanhatapio, kotiinunohtunutta rotsia tuuraamassa äipän huivi. :)
oli mukavaa odotella taksia yli tunti noissa koroissa...

perjantai 12. elokuuta 2011

hatuttaa

oo miten innoissaan voi ihminen olla pienen pienestä hatusta! olen tätä lätsää hypistelly Glitterissä jo monta MONTA kertaa, mutta mun mielestä 23,90e on aika suolanen hinta siihen nähden että kyse on parista kankaanpalasta ja muoviläpyskästä. tämä löytyi kesäalesta hintaan 5e ja ryntäsin kassalle tämän kanssa välittömästi. tadaa:


keskiviikko 3. elokuuta 2011

the telephones

keikkailta ystävättären kanssa viikonloppuna. jälleen olin autolla liikenteessä ja oli mielettömän hauskaa! omat jututhan ne naurattaa aina kaikista eniten.

mekko Underground, kengät Zatza, arkkuveska Stuntman.
miten selviän tästä kesäajan keskivartalo-ongelmasta?