keskiviikko 27. lokakuuta 2010

rocktober

hyihyi miten pitkä aika on edellisestä kerrasta. no, mitäs sitten. :D
JKL:n sinfoniaorkesterilla oli halloweenin kunniaks kauhukonsertti, missä esitettiin musiikkia kauhuelokuvista. pelkäsin etukäteen, mutta eipä se kovin peljättävää ollu. ekana esiinty Hannibal ja viimesenä lavalla kävi riehumassa Teksasin moottorisahamurhaaja. jälkimmäinen touhus tietenkin oikeen sahan kanssa ja sai hyvän käryn aikaseks. :D
lähdin melko mustassa kuosissa liikenteeseen: takki H&M, farkut Lindex ja kengät vanhat tutut Aleksi13-popot. laukuksi otin varalta ämpärin jotta jos tulee paha olo... ei tullu onneks. ämpäri on siis Bettie Pagella koristeltu lepardiveska, joka on peräsin Garagelandista. kaulahuivi on löytö Prismasta (!) ja on mallia donitsi. se siis kierretään pari kertaa kaulan ympäri mutta siinä ei ole päätä eikä häntää. kätevää.tuo takki on tosi vanha ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. siinä on tosin himmeät kulutukset hihoissa ja vähän ympäriinsä, ja meinasin värjätä sen kokonaan mustaksi. onkohan ne pesukonekangasvärit toimivia?

5 kommenttia:

 1. Kyllä toimii! Ne pesukonevärit siis. Oon värjänny mm. pyyhkeitä ja hyvin on värit kestänyt. Kannattaa ostaa Nitorin Back To Black, jos meinaat saada takin takaisin mustaksi. Maksaa ehkä jonkun 8€, mutta on hyvä ratkaisu.

  VastaaPoista
 2. mitenkäs kun värjään koneessa ni sitä väriä jää sinne? pesenkö kerran tyhjänä? kiitos opastuksesta muru!

  VastaaPoista
 3. Eiku pistät seuraavan koneellisen mustia = hyötykäyttöä.

  VastaaPoista
 4. Heippa pupunen:)
  Millos tuut käymään täälläpäin?

  Kyllä ne värit on myös mulla toiminut eli on tullut tosi tasainen väri.

  Kristiina

  VastaaPoista
 5. moro muru! :)

  mielessä oot ollu monta kertaa mutta yhteyttä en oo saanu otettua. tulisin kyllä mielelläni käymään kiitos. :)

  <3

  VastaaPoista