tiistai 10. huhtikuuta 2012

diy-rintakoruja

oon innostunut tekemään rintakoruja. tällaisen satsin tein myyntiin. tosi järkevää ensin pussittaa ja sitten ottaa kuva.





Minni Hiiri merihädässä

en oo ihan vielä ystävystyny uuden kameran kanssa. jos valoa ei ole tarpeeksi, tulee seuraavanlaisia kuvia:

mekko diy, laukku & bolero H&M, popot Seppälä.
salamin kanssa tiedetään mikä on tulos...lisäksi tässä on joku kirjoitussuojaus päällä eikä kone tallenna käännettyjä kuvia. mikä helvetin kirjoitussuojaus, apua!!

tiistai 3. huhtikuuta 2012

vapaapäivä!

eilen oli niin huippu vapaapäivä! aamu alotettiin suklaanaamioilla, mutta siitä en julkase kuvaa :D sit lähettiin meikä kauniiksi-operaatioon. huollettiin mun kestoripsiä, jotka otin jo ennen lomareissua. matkalla en käyttäny mitään muuta meikkiä ku huulipunaa mut silti oli huoliteltu olo. ripsien jälkeen mulle tehtiin elämäni ekat geelikynnet, jotka nyt rapisee kivasti näppiksellä. oon näitä miettiny jo pitempään, mut ei oo tullu otettua. mulla ei ollut aikasemmin hajuakaan, miten nää tehdään, mutta eilenpä selvis. alkuun sekosin, kun en tienny millaset haluan. ajattelin sitten alottaa mun lempparista, punavalkoraidasta. :)

tässä päivän asu:

trikoomemmi H&M, veska Egyptistä, popot Spiritstore.
kengät olivat palkinto itselleni muutama viikko sitten ja muuten ensimmäiset Iron fistini.

veska on aika herkku:

asuvalinta ja varsinkin kengät oli vihoviimenen valinta eiliselle. kun lähdettiin liikenteeseen, teillä ei ollu lumesta tietoakaan ja sää oli muutenkin hyvä. kynsien edetessä pyry muuttui ankarammaksi ja sipistelin autolle 10cm syvässä lumessa. peep toe-mallihan oli tosi kätevä ratkaisu... ajoin sitten suoraan kotiin, farkut ja bootsit jalkaan ja talvirotsi päälle...no can do. illalla pääsin sitten kolaamaan ensin parkkiruudun ennenkun sain auton parkkiruutuun. aamulla kahlasin taas polvenkorkuisessa hangessa ettimään autoa sieltä tunnistamattoman lumimöykyn alta. kesä on vissiin nyt suunnistanu harhaan eikä oo vielä osannu perille. sais mielellään tulla jo, mua kyllästyttää.

ps. meinasin joutua maistelun kohteeksi kynsien takia. minttukarkit kuulemma :D