tiistai 3. tammikuuta 2012

tervetuloa kevät!

olemme tammikuun puolella, eli nyt on kevät! pakko ainakin ajatuksissa olla jo keväässä, koska en voi sietää talviajan köhellystä! oon niin onnellinen ettei lunta oo ainakaan vielä tämän enempää.
uudenvuoden vietin rakkaan ystäväni kanssa. perjantaina käytiin shoppaamassa koko päivä ja oli mahtavaa olla mekko päällä! töissä kun on housut hiukan käytännöllisemmät. så här:

neuletakki - H&M, mekko - H&M, saappaat - Citymarket(!!) hennesin birdy-kuosi vakuutti heti, trikoomekko oli suurta rakkautta sovituskopissa viime viikon tiistaina ja saappaat osottautuneet mahtaviksi lumettoman talven buutseiksi.
perjantain meininki oli todellakin shop 'til u drop. mm. yhdet kengät kuiskas mulle hyllystä että ne haluais nyt mun mukaan...niitä olinkin käyny tervehtimässä useemman kerran aiemmin...voisin ottaa kuvia niistä mun uudella kameralla (Citymarketista saa siis muutakin hyvää kuin talvisaappaita). uusi kamera on vaaleanpunanen ja se on aika paljon laihempi kuin edeltäjänsä. näkisittepä ko. edeltäjän :D