tiistai 26. heinäkuuta 2011

Brian Setzer @ Hki

Brian Setzer esiintyi Hki:n jäähallilla 22.7. ja Perliitin kanssa käytiin tsekkaamassa. mahtava keikka!!! lisäksi lavalla oli Slim Jim ja rokkailtiin Stray Catsin biisejä, eli viidentoista jäähyväiskiertueen jälkeenkään Stray Catsia ei malteta olla soittamatta. jäähalli oli täysi ja hikinen. jorattiin puolitoista tuntia ja lähtiessä oli pakko ottaa jo kengät pois. kuva on otettu ennen keikkaa, kun ei ollut vielä ihan niin kuuma.

mekko on ystävättäreltäni saatu, kiitos!! kengät ovat joka paikassa käyneet Rdam-popot ja laukku on lähemmäs 10 vuotta sitten tehty Prisma-löytö. helmet olen saanut äidiltäni ja nutturassa keikkuu pieni lintu.

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Big wheels

hei hou vietin synttäreitäni Big wheels -iltabileissä Pieksämäellä ja tadaa: olin kuski! mikä tässä meni väärin? näin käy kun on menossa töihin seuraavanakin päivänä, mutta oli hauskaa vaihteeksi kattoa muiden hölmöilyä. sitäpaitsi 4 kuppia kahvia saa overdriven päälle. :D tässä iltaeleganssia:

hame on itsetehty ja esiteltykin muistaakseni vuosi sitten. toppi on Seppälän perussettiä, veska Perliitiltä ja kengät kohta puhkijoratut Rotterdam-avokkaat. uusi kuva parantuu hyvin ja olen suojellut sitä hankaukselta. love it.

perjantai 15. heinäkuuta 2011

leimaa

kävin tänään istumassa tatskapenkillä. kuva on omistettu äidilleni, jota rakastan erittäin paljon. omenapuu symboloi vahvuutta ja lujuutta. kuvasta tuli todella kaunis! paikka oli osittain tosi kipeä ja kiemurtelin tuskasta. silti haluan tätä vielä lisää!

kiitos Heidi/Underground Jyväskylä!!

torstai 7. heinäkuuta 2011

myöhäinen jussiposti

eihän juhannuksesta ole kun 2 viikkoo jotta vähän viivästy mun aiheeseen kuuluva postaus. mutta eipähän ne kuvat siitä mikskä muutu. lisäksi kiitos Köntsälle blogini ulkonäön parannuksesta!
juhannus meni Ellivuoressa rokkaillen ja perjantain asuna oli Undergroundin pin up-herkku ja Seppälän jorausmonot.

lauantaina homman nimi oli körsbär.


toppi Kekäle, bolero H&M, hame diy, veska 2nd/3rd/whatever hand från Teräskirjan Perliitti ja popot on edelleen Seppälästä. päähän virittelin Perliitin tekemän ja häneltä saadun hameeseen sopivan kirsikkahatun. <3 virnusta päätellen hyvä oli meininki ja etukenosta päätellen tanssimonot vipatti! :)

nyt on sitten auki että mitä ens juhannuksena tehdään, jos nämä oli tosiaan viimeset juhannusjamboreet. ehkä tässä vuoden aikana jotain keksitään. ;)