maanantai 27. kesäkuuta 2011

"ihanpaskamekko"


kiitokset Perliitille joka teki itelleen paskan mekon(?) mutta joka olikin mulle ihan sopiva! memmi on pehmeetä vissiin trikoota ja on just hyvä kesäasu. seuraavassa kuvassa mekko in action! äitin syreeni saa kyytiä.

maanantai 20. kesäkuuta 2011

undergroundstore.fi

tässäpä näitä Undergroundin mekkokuvia!













sinne joka iikka shoppaamaan heti kun sivut aukee! mallaaminen oli hauskaa touhua vaikka olikin mieletön helle. omissa henkareissani näistä roikkuvat punainen kynä ja pin up -kello. mii sou laav dresses.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

väriä päähän

olin eilen Valkeakoskella ystäväni luona ja keksin ottaa hiusvärin mukaan siltä varalta että tulee mieleen värjätä mun hiuksiin raitoja. ostin Undergroundista Directions -hiusvärin, sävyä Poppy red. en oo aikasemmin tämmösillä värjäillyt ja itseasiassa kokemukset väreistä on aika vähäiset, kun oon viihtynyt omassa punertavassa värissä. tehtiin sitten neljä palkkiraitaa ja voi elämä mikä show siinä oli... lisäksi ystäväni leikkasi hiusteni latvat ja molempia jännitti, koska ko. hlö ei ole koskaan leikannut tai värjännyt kenenkään hiuksia. no, nyt on.

väri on semmonen minkä halusinkin ja jännityksellä odotan, kuinka nopeasti se vaalenee ja minkä sävyiseks se tulee. ostohetkellä sain kyllä infoa, että värin pitäis kestää hyvin.
tässäpä asukuva aamulta. loma jatkuu vielä tämän viikon mutta kolea keli laimentaa intoa pitää mekkoja... tästä puuttuu enää olkistetson ja vanha Chevyn pick up -ruoska.

ilmeellä.com....
haalarit Aleksi 13, pusero UFF, popot DinSko.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

lomalomaloma!!

mulla on kaks viikkoa lomaa ja nyt on eka viikko menossa. suunnittelin, että pidän mahdollisimman paljon mekkoja, koska töissä en voi niitä käyttää. tämän hameen tein Lintta meettiä varten joka oli tosin jo pari viikkoa sitten.

päätin että hameessa lähden vaikka en sitten voinu sitä pitää kun sattu kylmä ja sateinen keli koko viikonlopulle. onneks nyt sopivasti lomalle sattu mahtavat säät!!
tänään olin mekkomallina Underground storen nettikauppaan, joka avataan lähiaikoina. julkaisen kuvia täälläkin kunhan saan niitä, mutta tässä mekossa lähdin kuvauksiin aamulla.

mekko från Hollanti, kengät Zatza shoes & boots, laukku Underground

nyt kamat kasaan ja seuraavaan lomakohteeseen!!