maanantai 23. toukokuuta 2011

ihana aamu

vapaa aamu, en herää väsyneenä, onko ihanampaa! ystävä oli tulossa kylään ja pyöräytin porkkanakuppikakkuja tuorejuustokuorrutteella. voin kertua, oli hyvää!! tämä oli yksinkertaisempi resepti kuin aiemmin leipomani. ekassa ohjeessa täytyi sekoittaa kaikki aina uudessa kupissa ja kaikki erikseen ja loppujen lopuks sekoittelin viimeset jutut kattilassa kun kulhot loppui kesken. :D tänään juotiin kahvit parvekkeella kun oli ihana auringonpaiste. kuvassa yksi sutiloinnin tuloksista, kaapelikelasta tuli parvekkeen pöytä.


siitä se päivä lähtikin paranemaan! menin hammaslääkäriin, jossa sain puoli naamaa puuduksiin, suun täyteen tavaraa puoleksi tunniksi ja maksoin järkyttävän tukon rahaa! sen kunniaksi kävin tuulettamassa vielä vähän lisää: kesäkukista tulee parempi mieli.

tervetuloa kesä!!

maanantai 16. toukokuuta 2011

helmi keksintö: helmikeksintö

hihu miten hauska otsikko.
viikonloppuna olin uskomattomalla reissulla, jolla käytiin teatterissa, sain uuden sukunimen ja syötiin porsaanselityksiä. ei siitä enempää...
mutta tämä keksintö:

helmet, jotka näyttää edestä tavalliselta korulta mutta kippas kappas, selkäpuolella on killuttimet! koru koostuu 1,5 metriä pitkästä helminauhasta, joka on sidottu kangasnauhalla niskaan. toimii aika simppelin vaatetuksen kanssa.

hame: Seppälä, pusero: H&M, kengät: Halonen, laukku: Tiia Vanhatapio.
Helteet on paennu johonkin ja ilta-aikaan oli mukava laittaa jakku päälle.

Jakku: Carlson, koru: syrran tekemä

oi miten onnelliseksi korkokengät voivat naisen saada! talven jälkeen on ihanaa kun voi valita joka päivä eri avokkaat jalkaan, nam!!!

maanantai 2. toukokuuta 2011

elämässä ainoa pysyvä asia on muutos

alkuvuosi on mulla ollut isojen muutosten aikaa, mutta nyt voin hyvin ja viihdyn uudessa kodissa. vappuna juhlittiin myös yhden murusen synttäreitä ja innoissani väänsin kuppikakkuja ja tättäriä.


kuppikakkujen ohje on aiemmin esitellystä kuppikakkukirjasta ja mielestäni onnistuin hyvin! sen näkönen oli kyllä keittiökin ja kirjan sivut vähän suttaantu... :D
ylemmässä kuvassa näkyy keittiötä vähän enemmän. mii sou laav it!!