tiistai 31. elokuuta 2010

kustomointia

tuunailin vähän tunikoita jotka on kaapissa lojunut jo melkein pari vuotta. tai mikähän näiden nimi nyt oliskaan? alkuperämaa Hollanti, ostin molemmissa väreissä kun en osannu päättää kumpi on kivampi. päätin jo sillon ettei nuo tuommosenaan käyttöön mene, vaan täytyy tehrä jotaki ensin. kuvassa punanen on alkuperäsessä kuosissa -> turkoosista ratkoin integroidun vyön ja poolokauluksen irti.

kaula-aukkoon tulee vielä satiinikantti, jotta on siistin näkönen. alunperin vyö oli heti rinnan alla ja semmonen linja ei sovi mulle eikä tuohon vaatteeseen. sovittelin irtonaista vyötä vyötärölle sovittaessa mut tulin tulokseen, että näyttää paremmalta ilman mitään. sen verran lyhyitä ovat, että täytyy jonkunnäköset housut laittaa alle ja paras tulos ehkä korkeiden korkojen kanssa. mistä voin ostaa aikaa ja inspiraatiota kustomoida kaikki jemmatut tekeleet...?

maanantai 30. elokuuta 2010

määkö?

kiitos muru Perliitille, jolta sain seuraavan tunnustuksen:



olin ilosesti yllättynny! voisin laittaa tämän eteenpäin Freelancer's Fashionblogin Ulrikalle, koska pidän hänen burleskiotoksistaan. :)

maanantai 16. elokuuta 2010

häähumussa jälleen

lauantaina ystäväni saivat toisensa ja hääjuhla oli tosi rento ja mukava! lähdin menoille kirsikkatamineessa:

mekko Underground Jyväskylä, kengät Halonen ja lutunen laukkuseni Tiia Vanhatapio. ja kappas, leikattiin mulle otsatukka! mulla ei ole yli kymmeneen vuoteen ollut otsista ja sen kyllä huomaa kun en meinaa vielä saada laitettua sitä. jännitystä aamuihin siis että mikä tukkasotka pöristelee pihalle aamusin... mutta tää on kyllä hauskaa vaihtelua!

perjantai 6. elokuuta 2010

leimaa, kirsikoita ja burleskia

tässä se vihdoin on:


ekka kuvani. veljeni suunnitteli sen minulle, joten se tekee kuvasta vielä henkilökohtaisemman. kuva ei siis ole kopioitavissa, kiitos! olen erittäin tyytyväinen tulokseen. kuvan tatskasi Pena Varkauden His Master's Tattoolla.

olin rakkaan Perliitin kanssa Varkaudessa Sampea & samppanjaa -tapahtumassa, jossa meitä kiinnosti lähinnä burleskiryhmä Tease Queens. lähdettiin tässä tällingissä liikenteeseen:

lähtö tuli vähän yllärinä, ja reissutöissä kun olen, ei ollut mahdollisuutta kipaista hakemassa mekko omasta vaatekaapista. survoonnuin siis Perliitiltä lainaamaani asuun:kengät TUK, hame Perliitin ompelema ja topista ei tietoa. sain juuri kyseiseltä ystävältäni synttärilahjaksi ihanan, itsetehdyn pillerirasiahatun:

mustaa tylliä ja kirsikoita, nam! koko asu on koottu tämän hatun perusteella. laitan lähikuvan jahka ehdin käytellä kameraa kotona joskus. olen erittäin otettu kauniista, omin käsin tehdystä lahjasta, kiitos muru! :)