sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

vieraana häissä

nyt on hyvin levätty viikonloppu taas takana. ensin perjantaina omat synttärit ja eilen olin vieraana häissä. tässä asussa lähdin häihin:puseron ja hameen oon esitellykin jo aiemmin. korkkarit Haloselta -> Extrem Vera Pelle ja käsilaukku synttärilahja rakkaalta siskoltani. sekosin kun laukkua tarkastellessa tajusin että se on Tiia Vanhatapion suunnittelema!!!!

paketissa oli myös ihana jättikokoinen neliöhuivi niiteillä, Pieces. mistähän siukko tietää mistä mä tykkään? :) tässä vielä tarkempi kuva kengistä:

torstai 15. heinäkuuta 2010

juhannusasuja

juhannuksena rokkailtiin Ellivuoressa ja pari asukuvaa on tallentunu siltä reissulta. oli hyvät kinkerit taas, harmi ettei juhannus oo ku kerran vuojessa!perjantain kekkaloinnit viihdyin pallomekossa, 2nd hand. popotsut Rotterdamista. laukkuna oli putkiradiolaukku joka ei osunu kuvaan.tuon kuvan jälkeen tempasin mekon pois ja kipasin uimaan. ei ees kampaus menny uusiks! :)lauantaina illalla survasin taas hameen päälle. hame by myself, toppi lainassa ystävältä kun oma oli jääny kotiin, neulebolero H&M, kenkulit samat. kätevää kun samat kengät sopii joka asuun. (mitä hittoo mulla sitten oli kassillinen kenkiä matkassa...?) kattoin noista kuvista että mulle ois kyllä tarpeellista ostaa kunnon tyllialushame. oon yhden tehny ite ja oli tosi ärsyttävä tehdä ja se ei pöhötä hametta niin paljon ku ois sallittua. ostoslistalle se siis.

reilu viikko sitten kävin ottamassa ekan tatuointini, jota oon mielessä pyöritelly kauan. kuvaa tulee kun saan semmosen koneelle. mii sou häpi!

ps. mielenne virkistykseks kuvat on kenollaan! tai sitten mä en osaa käyttää vierasta konetta... :D