maanantai 18. tammikuuta 2010

hämistukka

ei hätää, kuvassa ei ole oma pääni vaan veljeni vastaava. hänellä normitukka on täysin kalju, mutta hämisideaa varten kasvatettiin parin millin sänki. mun mielestä idea oli hauska ja toteutuskin onnistu aika hyvin siihen nähden, että oon ajellu aiemmin vaan kaljuja. päätin jakaa tämän ilon teidän kanssa! :)

maanantai 11. tammikuuta 2010

on siis kevät ja mitä minä laitan päälle?

mun mielestä kevät alkaa siitä, kun päästään tammikuun puolelle. oon tuumaillu jo, mitä hiukan lämpimämmällä kelillä vois sitten laittaa päällensä. tosin tämä tämänpäivänen -4 tuntuu jo lämpöseltä!kuvassa uusi, Seppälästä löydetty hame ja KappAhlin huivi. mun mielestä kynähameet on naisellisia ja viittaavat menneisiin aikoihin. tähän lisätään vielä korkeat korot niin paketti on valmis! kuvan pusero myös peräisin Seppälästä ja kengät Tamariksen. ideana oli, että yksinkertaset vaatteet tasapainottaa ryöppyhuivia.

vaatekauppojen lastenosastoilta voi joskus löytyä kivoja asusteita, ja Lindexillä onnisti:niin mun näköinen huivi kuin voi olla! homman täydentää kangasruusu (Seppälä). pompulapallot näkyy iskevän muhun tänä keväänä.

kun eräänä kauniina, lämpimänä kevätaamuna mietin, mitä laittaisin päälle, voin kaivaa tämän kuvan esiin:uudet vaatteet, vanhat asusteet: aiemmin esiintynyt hame, pusero Citymarket(!!), arskat 2nd hand, pussukka Seppälä ja herkkukorkkarit Ellos. olin todella hämmentynyt kun kohtasin kyseisen puseron. pyjamapaidan näköinen vaate muuttuu, kun se yhdistetään kynähameeseen. pussukkaan pitäisi ommella lyhyt sanka, jotta kanniskelu onnistuisi paremmin. näköjään Seppälästä löytyy aika paljon juttuja mun garderobiin!?

tiistai 5. tammikuuta 2010

putkiradio

tässäpä putkiradioni, jota mainostin jo aiemmin (avonaisena lojunut veska leparditakin välittömässä läheisyydessä).alunperin hän oli pakkaus miesten dödölle ja tuoksulle, mutta minä pelastin hänet käsilaukuksi. olin kerran Rotterdamissa saippuaostoksilla kosmetiikkakaupassa kun hän kutsui minua kyseisen kaupan hyllyltä.sitten joulunajan keksintöni. sain lahjaksi rasiallisen belgialaista suklaata (nam), ja rasian ympärillä oli nauha ja kaunis rusetti. suklaata mutustaessa tuli mieleen, että rusettia voi käyttää kuvan osoittamalla tavalla. leikkasin ylimääräisen nauhan pois ja tuikkasin keskelle rintaneulan. neula on peräisin paidasta, jonka ostin ystävältäni Perliitiltä (teraskirja.blogspot.com), eli kokonaisuus on vähän niinkuin 2nd hand. kuvassa esiintyvä laukku on etelän tuliaisia siskoltani. kyllä tuli mieleen, että joku kaheli laittaa suklaarasian rusetin puseroonsa kiinni, mutta minusta se näyttää kivalta ja mistäs sitä kukaan tietää, mistä rusetti on peräisin. paitsi te, jotka luette tämän.

onni alkaa lämpimistä jaloista

loppiaisen kynnyksellä on jo korkea aika vilkasta mitä pukki toi.Caroline Cox: Vintage kengät. täyttä rakkautta. :) tämän teoksen sain tosin kahteen kertaan, mistähän voi arvata mistä minä ehkä tykkäisin... mutta tuplan tilalle kävin vaihtamassa toisen kirjan. seteli ei ole aitoja taaloja, vaan His Master's Tattoon lahjakortti. pitää pian lähteä väritettäväksi.Marilyn -laatikko on itseasiassa valekirja. kätevä paikka piilottaa jotain mukavaa.tuplakirjan tilalle kävin vaihtamassa ompelukirjan Simon Henry: The Party Dress - How to make the perfect one for you. amatööriompelijalle kuten minä erittäin sopiva opus, jonka avulla toivottavasti saan tehtyä useamman mekon. kuvassa kirja on kietoutunut uuteen huiviini, joka on mielestäni tosi kaunis. hän löytyi Oulun kaupunkikierrokselta. joulun jälkeisistä ostoksista myöhemmin lissää.postauksen otsikko on peräisin Aino -laatikosta ja mielestäni täysin totta. murun luona lipsuttelen melkein jatkuvasti Ainot jalassa ettei varpit jäädy ja suloisetkin kun ne ovat. :)
sain myös kaksi itsetehtyä lahjaa, joista olen erittäin otettu. siskoni yllätti minut ja oli tehnyt mulle Marilyn -rintaneulan. ystäväni Perliitti (teraskirja.blogspot.com) oli tehnyt minulle punavalkoisen ruuturusetin, jota voi käyttää rintaneulana tahi vaikka hiuksissa.

KIITOS! ja hyvää alkanutta vuotta! :)