tiistai 22. joulukuuta 2009

tallibileet lepardissa

ainoat pikkuset joulut, missä ehdin käymään oli erään autokerhon kinkerit. tuumailin jotta on parempi laittaa vähän lämmitystä päälle, koska ennakkotiedoissa oli ettei kyseisessä fasiliteetissa (autohallissa) ole kovin lämmintä.lepardineuletakki Lindex, toppinen Sokos, farkut New Yorker, kengät joku hollantilainen kenkäkauppa. kuvan kengät oli myös ed. mekon kanssa. koska elämäni on tällä hetkellä mallia reppu, täytyi ajatella, millä varustuksella selviän mahd. vähällä tavaran kuskauksella -> samat popot. ovatkin olleet erittäin hyvät kinkerikengät! ostin ne periaatteella "ei haittaa jos hajoaa". vaihtoaikana Hollannissa täytyi löytää äkkiä jotkut kengät ekoihin bileisiin ja nuo oli sitten hätäostos. mutta, niissä on korkoa, ne käy melkein minkä kanssa vaan ja niillä voi kuitenkin jorata ilman että jalat on hajalla. good buy!

arvoisa laukkuseni pääsi mukaan kuvaan rehottamalla apposellaan tuolilla, mutta siinä hopussa ei jäänyt aikaa keskittyä yksityiskohtiin. hänhän on kuitenkin Kunnianarvoisa veska, joten hänestä lisää myöhemmin.

maanantai 21. joulukuuta 2009

King Drapes ja muuta lystiä

elämä kuluu, aika katoaa ja joulu lähestyy niinkuin joka vuosi tähän aikaan!! jotenkin tuntuu että joulukuussa aika häviää. on ihanaa aukasta joulukalenterin ekat luukut mutta ennenkuin huomaa niin ollaan jo 20. paremmalla puolella. miten on mahdollista että näin käy joka vuosi!!!?? ja joka vuosi sama lahjashow. sitten menee pari päivää ahtaessa itteensä turvoksiin ja köllimällä sohvalla ja oho, joulu on ohi! aiheeseen liittyvät romppeet kannetaan varastoon jotta päästään odottamaan seuraavan vuoden souvia. mutta, silti olen jouluihminen ja toivon löytäväni vielä sen lapsenmielisen jouluinnostuksen jonain vuonna.

käytiin poikien kanssa kattomassa, kuuntelemassa ja jorailemassa King Drapes -pumppua. löin päälleni H&M:ltä vahingossa löytyneen mustan pitsikellomekon ja samaisen firman mustan neuleboleron. piippasin koko tukkani ja siihen hommaan kyllä piti vähän nähdä vaivaa! mutta onhan ne kikkarat sitten kivan näköset kun ne vaan viittii pyöritellä.tämänhetkinen hovikuvaajani ei paljon perusta kuvaamiseen keskittymisestä, joten tässäkin varpaat ei mahdu kuvaan ja pään päällä on ilmaa vaikka muille jakaa... sitäpaitsi oltiin tuossa vieraisilla, joten ei kenkiä jalassa enkä muistanut niitä kuvaa varten laittaa. onnetonta. kengät oli kyllä myös mustat.

ja taas kuvaan astuu ihana, ihana äitini! valmistuin juuri ja sen kunniaksi sain äipältä lahjaksi uuden tuoksun:Marc Jacobsin Lola. rakkautta ensinuuhkaisulla. ekstraa vielä kaunis pullo. vaikka töissä on kiireaika ja pikkuisen väsyttää, on ihanaa aloittaa aamu tuoksumalla ihanalta! kuvan nappasin osoitteesta www.pourfemme.it

kaunista joulua kaikille! :)

maanantai 7. joulukuuta 2009

Bday

ystäväni A täytti vuosia taannoin ja juhlamenojen varustukseni näytti tältä:mekko täyttä rakkautta Seppälästä ja yhdet suosikkiavokkaistani Ellokselta.

keskiviikko 2. joulukuuta 2009

pikkukenkiä!!

mistä ihmeestä voi kukaan tietää millä mut saa onnelliseks... :D mun ihanalla äidillä oli ylläri mulle: pikkujoulupussi!! sieltä löyty vaikka mitä aarteita, ajatellen kuusen koristeiksi.jos ei ole käyny vielä ilmi, niin tämän blogin takana on pikku kenkäfriikki... toki rakastan myös laukkuja. ja jostain syystä tykkään paljon myös koristenaamioista. niitäkin on muutamat kappaleet täällä pitkin seiniä.näillä vois steppailla pikkujouluissa!!ja tästäkö asustus uudenvuoden kekkereihin?

lisää miniasioita:

olin rakkaan Perliitin ( http://teraskirja.blogspot.com ) luona viikonloppuna ja sain häneltä kaksi paria söpöjä miniavokkaita.

kiitos!! pienistä asioista irtoaa iso ilo!!

mulla on jo tiedossa mihin kaikki mun minikengät muuttaa jatkossa mutta siitä lisempää sitten kun asia on ajankohtaisempi. :)