keskiviikko 21. lokakuuta 2009

lisempää Saksan shoppailuja

tämä mekko oli rakkautta ensisilmäyksellä! frillaa ei mulla ole ollu aikasemmin, nyt on!!


sopivasti sattu äiteen synttärit olemaan hetki sitten ni pääsin koeajamaan mekon. :) ja hyvin toimii, varsinkin tanssiessa nuo nyörit vispaa mukavasti eestakasin! tässä pieni pose koeajolta:
en pistä pahakseni mekon aiheuttamaa pientä hoikistavaa vaikutusta. x) ja sitten, toinen juttu mikä huusi mulle hyllystä että OSTA MUT!!
tällasesta paljeteilla kuorrutetusta baskerista oon haaveillu jo vuoden mutta nyt se vasta tuli vastaan.
oikein ulkomailta hankittu ja viime viikkosella Helsingin reissulla huomasin, että nythän näitä saa saamari joka kaupasta täälläkin!! mutta ei takerruta yksityiskohtiin... tämä hattunen ja saman kuorrutuksen saaneet avokkaat taitas olla aika hyvä yhistelmä!

maanantai 19. lokakuuta 2009

terveisiä Saksasta!

tässä todisteita siitä, että kävin pitämässä Suomen mainetta yllä Saksassa. reissun tarkoitus oli käydä morjenstamassa sikäläistä ystävääni ja käytiin mm. Oktoberfesteillä. aivan hillittömät kemut! jos mahdollista niin sinne ens vuonna uudestaan!
kuvan tyyli perusrakkarisettiä, sopivan käytännöllistä kaupungilla humppaamiseen.

seuraavassa kuvassa pääosaa näyttelee perinteinen tirolilaismekko, dirndl. näissä tamineissa suunnattiin Oktobereille. asu ei välttämättä ihan justiinsa sitä ominta minua, mutta mekosta kyllä riitti iloa! x)

tiedän että kuvankäsittelytaitoni on kuraa, sorit siitä, mutta fiilishän on tärkein! mulla ei ollut reissussa mukana muita kenkiä kuin nuo tennarit joten JOUDUIN ostamaan dirndelin seuraksi poposet:


vielä Graceland -merkkiset! :)lisää shoppauslöytöjä Saksan tyyliin luvassa.

tiistai 13. lokakuuta 2009

Queen Elisabeth esittäytyy!

tadaa! tässä nyt sitä mikä on ollu mielessä jo hetken, aattelin oman hupan vuoksi ryhtyä pitelemään blogia omasta tyylistäni. ja ehkä joku muukin voi kiinnostua asiasta. mun tyyli on sekotus rocknrollia, menneitä vuosikymmeniä ja omaa itteäni. erityisesti 50-luku kiinnostaa niin vietävästi ja toisinaan tuntuu että oon syntyny väärällä vuosikymmenellä. juntataan alkajaisiks kuva taannoiselta "lapin" reissulta.